Advies nodig? Vandaag tot 22:00 bereikbaar
Menu
€ 0,00 incl. btw
0
Sluiten
Sluiten
Home Verwarming Sfeerhaard en gaskachel

Sfeerhaard en gaskachel

(307 producten)

Bent u op zoek naar een voordelige sfeerhaard of gaskachel, dan zit u goed bij Warmteservice.nl. Het vaste lage prijzen beleid is namelijk een van onze speerpunten. U betaalt dus nooit te veel voor uw nieuwe gaskachel of gevelkachel. Daarnaast staan service en advies bij ons hoog in het vaandel. Wilt u weten welke gaskachel het beste aansluit bij uw wensen? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers.

Gevelkachels en gaskachels voor elke ruimte

De gevelkachels van Pelgrim en Dru zijn een efficiënte warmtebron, die tegen elke buitenmuur geplaatst kunnen worden. Kleine gevelkachels zijn ideaal voor plaatsing in een badkamer of kleine studeerkamer en met de grotere modellen verwarmt u eenvoudig een grote ruimte, zoals een woonkamer of woonkeuken. Ook gaskachels vindt u bij Warmteservice.nl in vele soorten en maten, van klassiek tot modern design en in open en gesloten systeem.

Bent u er nog niet helemaal over uit of wilt u zich laten inspireren, bezoekt u dan de sfeerhaarden showroom . U kunt hier terecht voor advies en een vrijblijvende offerte op maat. Zo komt u tot de beste keus voor uw woning.

Hallo, heeft u onze assistentie nodig bij het vinden van het juiste product?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22:00 bereikbaar
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22:00 bereikbaar
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22:00 bereikbaar
×