GROHE Impression
GROHE Impression

Over GROHE

GROHE is opgericht in 1936 door Friedrich Grohe. Inmiddels is GROHE de grootste merkfabrikant van kranen ter wereld. GROHE maakt o.a. kranen voor badkamer en keuken, douches, thermostaatkranen, sanitaire systemen en speciale kranen voor bijv. de gezondheidszorg. GROHE is in Nederland in 1973 opgericht en is een volle dochter van GROHE AG in Duitsland.Sinds 1992 is GROHE Nederland gevestigd in Zoetermeer.

GROHE brengt u de perfecte combinatie van inspirerend design, duurzame productoplossingen, Duitse technologie en beproefde kwaliteit voor de beste prijs.

Douchesystemen

GROHE douchesystemen

Voor prestaties en betrouwbaarheid kies je een GROHE douchesysteem. GROHE douchesystemen combineren een hoofddouche, een handdouche en een thermostaatkraan. Allemaal voorzien van een aantal toonaangevende technologieën, die keer op keer zorgen voor uitstekende prestaties en een geweldige douche-ervaring. De thermostatische douchesystemen zijn ingedeeld in drie categorieën (good, better, best) zodat je altijd kan kiezen voor het douchesysteem dat het beste past bij jouw wensen.

Good, better, best

GROHE heeft haar douchesystemen ingedeeld in drie categorieën zodat je altijd kan kiezen voor het douchesysteem dat het beste past bij jouw wensen. Met de doucheclassificatie geven we de mate van comfort aan binnen onze douchesystemen. Zo kun je altijd kiezen voor een douchesysteem met nog meer luxe. Ongeacht welk douchesysteem je kiest, je bent voor 100% verzekerd van doucheplezier.

GROHE Go for GoodGo for Good

Kwaliteit en douchecomfort zijn verzekerd bij de Go for the Good GROHE Tempesta en Euphoria douchesystemen. Alle thermostaatkranen zijn standaard uitgerust met de GROHE TurboStat® technologie. Zo kun je altijd rekenen op een constante temperatuur, ook al zijn er schommelingen in de waterdruk. Alle douches zijn voorzien van de GROHE DreamSpray® technologie, die zorgt voor een perfecte verdeling van het water over de sproeigaatjes. Dit garandeert maximaal doucheplezier.


GROHE Go for GoodGo for Better

Naast de standaardtechnologieën zoals GROHE TurboStat® zijn de Go for Better Euphoria XXL douchesystemen uitgerust met een grotere luxe metalen hoofddouche. Deze is voorzien van de GROHE PureRain straal voor grotere en zachtere druppels om nog luxueuzer te douchen. Bovendien voorkomt de unieke DropStop technologie nadruppelen van de hoofddouche nadat de kraan is dichtgedraaid.


GROHE Go for GoodGo for Best

Naast de standaardtechnologieën zoals GROHE TurboStat® en de functies DropStop en PureRain bieden de Go for the Best GROHE Rainshower® douchesystemen een veilige en comfortabele GROHE CoolTouch® thermostaatkraan. Hiermee is er geen risico op het verbranden aan een te heet chroomoppervlak van de kraan. Er is keuze uit Rainshower® douchesystemen met hoofddouches in verschillende designs en afmetingen. Van een diameter van 210 mm tot 400 mm.

GROHE Douchesystemen
Bekijk hier de meest populaire GROHE Douchesystemen >

Keukenkranen

GROHE Keukenkranen

GROHE keukenkranen

GROHE keukenkranen combineren modern design met een scala aan praktische technieken die je in je keuken echt voordeel opleveren. Kijk maar eens naar watersystemen zoals GROHE Blue® en GROHE Red®. Die zijn veel meer dan een kraan en zijn meer verwant aan keukenapparatuur. GROHE loopt daarmee voorop wat betreft watertechniek die jou voordeel in de keuken oplevert. Heel praktisch en supersnel.

Bekijk hier de meest populaire GROHE Keukenkranen >

Sanitaire systemen

GROHE sanitaire systemen

Creëer een moderne, gestroomlijnde badkamer met GROHE Rapid SL WC-elementen. Het Rapid SL systeem geeft je de vrijheid om de ideale badkamer te creëren. Het zorgt voor een veilige en snelle manier om zwevende toiletten, wastafels, wandbidets en urinoirs te installeren. De frames zijn voorgemonteerd, beschikken over bevestigingspunten voor wandclosets en worden streng getest. De frames voor de wandclosets kunnen maximaal 400 kg dragen.

GROHE Sanitaire systemen
Bekijk hier de meest populaire GROHE Sanitair systemen >

Thermostaatkranen

GROHE thermostaatkranen

Bij het ontwerp van de GROHE thermostaatkranen hadden ze de meest gevoelige thermometer ter wereld in het achterhoofd: je huid. Diverse GROHE thermostaatkranen zijn voorzien van de GROHE CoolTouch® technologie. Hiermee wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur. Wel zo veilig!

GROHE WastafelkranenGROHE CoolTouch

Met de GROHE CoolTouch® technologie wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur. Het hete water in de kraan wordt omspoeld door koud water en een speciale verbinding bij de warm(heet)water ingang van de thermostaat zorgt ervoor dat het hete water niet direct in contact komt met het verchroomde oppervlak. Er is dus geen kans om je daaraan te branden. Een groot voordeel, en niet alleen voor gezinnen met jonge kinderen.

GROHE Thermostaatkranen GROHE Wastafelkranen
Bekijk hier de meest populaire GROHE Thermostaatkranen voor bad > en douche >

Wastafelkranen

GROHE wastafelkranen

Klassiek, modern, tijdloos? Wat jouw favoriete stijl ook is, je wilt producten die perfect bij je badkamer passen. GROHE biedt je daarom bijzonder veel keus in sfeer, groottes, hoogtes en stijl. We maken het je makkelijk bij het ontwerpen van je eigen stijl badkamer.

Kranen in alle hoogtes
Van XS tot XL

Of je nu een fonteinkraantje zoekt of een hoge wastafelkraan wilt waaronder het makkelijk haren wassen is - GROHE biedt je zoveel keus dat je de juiste kraan altijd zult vinden!

GROHE WastafelkranenXS-variant: een extra kleine kraan, ideaal voor het kleinste kamertje of een een andere kleine ruimte waar je doorgaans alleen koud water nodig hebt.

S-variant: een kraan met een standaardhoogte, ideaal voor dagelijkse korte handelingen zoals handen wassen.

M-variant: de kraan in medium hoogte voor extra comfort en gebruiksgemak bijv. bij het vullen van glazen e.d..

GROHE WastafelkranenL-variant: de kraan met hoge uitloop is een veilige keus en zeer praktisch, bijv. bij het vullen van grote pannen.

XL-variant: de extra hoge kraan, ideaal voor de vrijstaande wastafel en extra comfort.GROHE Wastafelkranen GROHE Wastafelkranen
Bekijk hier de meest populaire GROHE Wastafelkranen >