Advies nodig? Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten

Ik wil mijn product retourneren. Wat moet ik doen?

Laatst bijgewerkt op: 7 juli 2019

Als online consument heeft u bij warmteservice.nl het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht dient u binnen 30 dagen na ontvangst van de producten uw beroep op het herroepingsrecht bij ons gemeld te hebben. Dit kan bijvoorbeeld met het ingevulde modelformulier. Deze melding moet gedaan worden bij de vestiging waar u de bestelling heeft geplaatst. Vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om het product of producten terug te sturen. Wij verzoeken u vriendelijk het product zoveel als mogelijk in de originele en onbeschadigde verpakking te retourneren, inclusief alle meegeleverde accessoires en documentatie.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 4 werkdagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 40,- zullen bedragen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor zakelijke klanten en offline aankopen. Ook speciaal voor u op maat gemaakte producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. 

Retourformulier

We hebben voor u een handig naslagwerk gemaakt met daarin alle informatie omtrent retouren en garantie. In dit document vindt u ook een formulier welke u kunt gebruiken om artikelen retour te sturen. U kunt dit document hier downloaden. U kunt ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Retouradres

U kunt uw bestelling retour sturen (of brengen) naar elke vestiging, maar het geniet onze voorkeur om dit te doen bij de vestiging waar u de bestelling heeft geplaatst. Dit zorgt voor een snellere afhandeling. Bij elke bestelling zit een retourformulier en pakbon waar duidelijk het adres van de betreffende vestiging op vermeld staat. Hier vindt u een overzicht van al onze vestigingen.

Schema. Handig.

Met behulp van onderstaand schema kunt u eenvoudig zien hoe en wat u kunt retourneren.

Bent u tevreden met dit antwoord?

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het onze medewerkers

Vraag het onze medewerkers

Live Chat Stel uw vraag aan één van onze medewerkers.
Telefoon Onze klantenservice is te bereiken via het nummer 088 5600 560.
Facebook Bekijk onze facebookpagina, op werkdagen antwoord binnen één dag.
WhatsApp Liever een appje? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe.
E-mail Stuur uw bericht naar klantenservice@warmteservice.nl. Op werkdagen antwoord binnen één dag.
Twitter Stuur ons een Tweet! Antwoord binnen één dag.
Klantenservice
Hallo, kunnen wij u misschien helpen met het vinden van een antwoord op uw vraag?
Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag gesloten Morgen bereikbaar vanaf 07:00.
×