Bezorgen
Wat kan ik verwachten bij een levering van grote artikelen?
Indien Warmteservice zelf de levering verzorgd van grote artikelen, worden de te bezorgen zaken zo dicht mogelijk bij het bezorgadres, op de verharde weg, naast de auto gelost. Assistentie bij verder transport is voor risico van de klant.
Kan ik zelf bepalen wanneer er wordt bezorgd?
In overleg met de vestiging in uw regio kunt u afstemmen wanneer de materialen bij u thuis bezorgd worden. Neemt u contact met de vestiging in uw regio. De contactgegevens van de betreffende vestiging vindt u op onze website maar ook in de e-mail die u ontvangen heeft nadat u de bestelling heeft geplaatst.
Brengt Warmteservice bezorgkosten in rekening?
Indien u de materialen niet zelf kunt vervoeren, dan kunnen wij de materialen op adres bezorgen*.

Warmteservice hanteert de volgende bezorgkosten. Indien alle artikelen per pakketdienst verstuurd kunnen worden, dan rekenen wij vanaf € 50,- geen bezorgkosten. Voor orders onder de € 50,- rekenen wij € 4,95. Zware en grote artikelen kunnen wij niet per pakketdienst versturen. Voor deze orders verzorgen wij zelf het transport. Orders boven de € 200,- bezorgen wij gratis. Voor orders onder de € 200,- brengen wij dan € 24,95 in rekening. Als u artikelen in uw winkelwagen zet, dan ziet u automatisch welk tarief van toepassing is. (Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.)

* Uitgezonderd zijn de Waddeneilanden. Levering en eventuele extra kosten in overleg. De te leveren materialen worden zo dicht mogelijk bij het bezorgadres, op de verharde weg, naast de auto gelost. We kunnen vaak wel assistentie verlenen bij het verdere transport. Maar dit is niet standaard en voor risico van de klant.
Moet ik extra betalen als iets wordt nageleverd?
Warmteservice streeft ernaar de bestelling in 1 keer uit te leveren. Lukt dit niet, dan zullen de eventuele kosten in overleg worden doorberekend.
Levert Warmteservice ook in het buitenland?
Warmteservice bezorgt pakketwaardige artikelen (minder dan 30 kilo) ook in België. De kosten worden getoond bij het afrekenen. Voor grotere bestellingen dient u contact op te nemen met de dichtstbijzijnde vestiging. Wilt u buiten Nederland of België uw bestelling ontvangen, neem dan ook contact op met een van onze vestigingen en vraag naar de mogelijkheden.
Levert Warmteservice ook op zaterdag of doordeweeks na 18.00 uur?
Ja, dit is mogelijk. In overleg met de vestiging kunt u afstemmen wanneer de materialen bij u thuis bezorgd worden. Neem voor meer informatie contact op met de vestiging in uw regio.