Showroombezoek sanitair

Warmteservice: alles op het gebied van sanitair

Droomt u van een nieuwe badkamer? Is het tijd voor een luxe ligbad? Uw badkamerdroom begint bij Warmteservice. We bieden u alle bekende merken op het gebied van sanitair tegen vaste lage prijzen.

Laat u inspireren, bezoek de showroom
Merken, series en kleuren – de keuzemogelijkheden bij Warmteservice zijn haast oneindig. Wat bij uw woonwensen past? Laat u eerst inspireren in een van de showrooms van de landelijk werkende sanitairspecialist Plieger. Bekijk het design en ervaar de kwaliteit van topmerken in sanitair.

Warmteservice regelt graag voor u een afspraak bij de landelijk werkende showrooms
Weet u precies wat u wilt of bent u vooral op zoek naar gericht advies en een offerte op maat? Laat Warmteservice een afspraak voor u maken. U bent er dan van verzekerd dat u een scherpe offerte via ons krijgt aangeboden en dat de adviseur uitgebreid de tijd neemt om u te adviseren. Neem, indien mogelijk, een werktekening mee.

Stem uw keuze af met Warmteservice
Na het adviesgesprek stuurt de showroom u een offerte met bruto adviesprijzen. De door u geselecteerde Warmteservice-vestiging ontvangt een kopie. Vervolgens nemen we contact met u op om de voor u geldende nettoprijs te bespreken.

Ontdek de complete badkamers van Warmteservice
Binnen het concept complete badkamers is iedere badkamer om te toveren tot een design badkamer. De bestsellers uit het Warmteservice assortiment zijn geselecteerd en op basis daarvan zijn diverse unieke badkamerconcepten gecreëerd (verschillend in afmetingen, kleuren en prijzen).

Binnen de complete badkamers kiest u uit een selectie A-merken op het gebied van keramiek, kranen en douchewanden, waaronder Villeroy & Boch, Sphinx, Grohe en Hansgrohe. Daarnaast adviseren wij graag over benodigde installatiematerialen, vloerverwarming, een decorradiator en bijpassende tegels. Bovendien kan samen met u een verlichtingsplan opgesteld worden.

Klik hier om naar onze virtuele showroom te gaan. U kunt hier een sfeerimpressie opdoen van de verschillende badkamers die wij aanbieden en u laten inspireren.