Advies nodig? Vandaag tot 22.00 bereikbaar
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Actievoorwaarden Social Media

Actievoorwaarden Social Media Warmteservice


Deze voorwaarden zijn van toepassing op promotionele acties die door Warmteservice Groep B.V., hierna te noemen "Warmteservice", georganiseerd en gepubliceerd worden op de algemene Facebookpagina van Warmteservice. Dit gaat dus niet op voor acties die onafhankelijk door lokale vestigingen op een eigen Facebookpagina worden georganiseerd en gepubliceerd die niet de volgende exacte URL gebruiken: https://www.facebook.com/warmteservice

1. Medewerkers van Warmteservice zijn uitgesloten van deelname.
2. Door deel te nemen aan de Facebookactie geven deelnemers aan akkoord te gaan met deze deelname voorwaarden.
3. De winnaars van Facebookacties worden gekozen aan de hand van een loting en/of stemmechanisme.
4. De prijs is niet omwisselbaar en niet inwisselbaar voor geld.
5. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via de Facebookpagina. 
6. Deelnemers gaan ermee akkoord dat ze bij winst als winnaar bekend worden gemaakt op deze Facebookpagina.
7. Indien 1 maand na bekendmaking nog geen reactie van de winnaar bij Warmteservice binnen is, kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op de prijs. Warmteservice behoudt zich het recht om prijzen elders te verdelen en/of te vervangen door een andere prijs.
8. Vragen of opmerkingen m.b.t. Facebookpromoties welke door ons zijn gehouden worden alleen beantwoord als ze via de Facebookpagina gesteld worden, in een priv├ębericht of via e-mail aan socialmedia@warmteservice.nl
9. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
10. Deelnemers dragen gegevens niet over aan Facebook maar aan Warmteservice. Hier zal vertrouwelijk mee om worden gegaan en deze zullen niet doorgegeven worden aan derden.
11. Gegevens van deelnemers zullen alleen worden gebruikt voor deelname registratie en voor communicatie m.b.t de betreffende Facebook promotie actie, tenzij anders aangegeven.
12. Facebook en ingeschakelde hulppersonen en / of derden door Warmteservice zijn niet aansprakelijk voor enige schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit deelname aan een Facebook promotie actie op de Warmteservice pagina.
13. Druk-, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegen geworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor Warmteservice.
14. De promotieacties worden op geen enkele wijze gesponsord, gesteund of begeleid door Facebook.
15. Bij 18 jaar of jonger heeft een wettelijk vertegenwoordiger toestemming gegeven of kennis genomen van de voorwaarden.
16. De Facebook promotie acties handelen in overeenstemming met de gedragscode promotionele kansspelen.
17. Indien een persoon zijn persoonlijke gegevens achterlaat (naam, e-mailadres, telefoonnummer, etc.) zal hier vertrouwelijk mee om worden gegaan en deze gegevens zullen  uitsluitend gebruikt worden voor het gecommuniceerde doeleinde. 
18. Prijzen - die te winnen zijn bij acties - worden alleen verloot indien er meer dan 50 deelnemers zijn bij die betreffende actie.
 

Bijgewerkt op 3 januari 2019.

Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (bezet) Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Vandaag tot 22.00 bereikbaar.
×