Advies nodig? Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Disclaimer

Disclaimer voor www.warmteservice.nl

Warmteservice Groep B.V. \(Kamer van Koophandel: 34156392\) en al haar nevenvestigingen en franchisenemers, hierna te noemen “Warmteservice”, verleent u hierbij toegang tot www.warmteservice.nl \(“de Website”\) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Warmteservice behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Warmteservice spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Warmteservice. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Warmteservice oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Warmteservice en haar licentiegevers en bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Warmteservice, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht \(zoals citaatrecht\), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

Deze disclaimer is voor het laatst aangepast op 6 juli 2020.

Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment gesloten. Morgen bereikbaar vanaf 07.00.
×