Advies nodig? Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 08.00
Menu
0,00 incl. btw
0
Sluiten
Home Over ons

Over ons

Warmteservice hoofdkantoor]

Het verhaal van Warmteservice

Het verhaal van Warmteservice begint in 1964. In dat jaar startte Theo de Bruin sr. als zelfstandig installateur van gashaarden. Bij de groothandels waar hij zijn materialen inkocht stonden vaak flinke wachtrijen. Theo vond dat lange wachten maar zonde van zijn tijd en bedacht een oplossing: een eigen magazijn. Al snel kregen Theo's concurrenten hier lucht van en stonden ze bij hem voor de deur. Of ze misschien hun installatiemateriaal bij hem konden kopen. Natuurlijk kon dat. Door het succes van zijn magazijn focuste Theo steeds meer op de verkoop van cv-materialen. Na verloop van tijd stopte hij zelfs helemaal met installatiewerkzaamheden. Warmteservice werd een echt familiebedrijf toen Theo jr. in 1986 in de zaak kwam. In 1990 opende hij in Amsterdam de tweede vestiging en binnen enkele jaren volgden vestigingen in Wormerveer, Hilversum en Leiden. In 2012 werd er landelijke dekking bereikt en inmiddels zijn er 67 vestigingen.

Een grote familie

Warmteservice is dan flink gegroeid, het is nog steeds dezelfde, hechte club die zich er iedere dag weer voor inzet dat alles 'gewoon perfect geregeld' is. De huidige directie wordt gevoerd door Theo de Bruin, Frank Hoedemaker, Berry de Bruin en Stef van der Hoorn. De medewerkers van alle vestigingen komen geregeld bij het hoofdkantoor in Amsterdam over de vloer voor trainingen, zodat iedereen elkaar kent. Kortom: Warmteservice is eigenlijk geen groot familiebedrijf, maar een grote familie.

Producten vergelijken (0)
Hoe kunnen wij u helpen?
Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 07:00 tot 22:00 en op zaterdag van 08:00 tot 16:00 uur. Of maak gebruik van het contactformulier.
Chat (offline) Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 08.00.
WhatsApp Liever WhatsApp? Voeg ons nummer 06 3034 2880 toe aan uw contactlijst en stuur ons een berichtje. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 08.00.
Klantenservice Bel met onze klantenservice 088 5600 560. Op dit moment nog gesloten. We zijn bereikbaar vanaf 08.00.
×